Höstens STORA kampanj är här!

smb-fest-reklam-host-web-1

Alla har rätt till Sveriges bästa priser!

Vi erbjuder alla våra kunder Sveriges bästa städprodukter till marknadens lägsta priser. Hur klarar vi det? Vi tar bort alla dyra mellanhänder, dyra distributörer, dyra direktörer och producerar allt själva!

Något som är känt i branschen är att vi på SMB har sveriges bästa priser. Våra kunder får ständigt ta del av marknadens bästa kampanjer, med bästa priserna samt allra högsta service och kvalité. Vi jobbar ständigt med att hitta nya produkter och maskiner och tar hjälp av er kära kunder i detta ständiga arbete. Vi besöker mässor, tar fram produkter från alla världens hörn, stångas med våra fabriker och leverantörer allt för att kunna ge våra kunder det bästa! Det är vårt mål. Att ni våra kunder ska ha de bästa produkterna och betala så lite som möjligt!

Nedan ser ni årets kanske starkaste kampanjblad. Varsågod. Vi jobbar för er. På riktigt!

//SMB CREW

SMB FEST REKLAM HÖST WEB SMB FEST REKLAM HÖST WEB SMB FEST REKLAM HÖST WEB

SMB ❤ SVANEN

Svanenmärkta städprodukter

Nu är våra Microdukar och Micromoppar miljömärkta med Svanen!

Vi intensifierar vårt miljöarbete och lanserar nu ett miljömärkt microfibersystem inom professionell lokalvård. Tillsammans med Ciroc förstärker vi vår vision genom att förtydliga vår roll som leverantör av professionella städprodukter till rätt pris direkt, nu och i framtiden. Som ett resultat av vårt visionsarbete, kan vi nu erbjuda er ett komplett Svanenmärkt koncept för lokalvård.

Miljömärket Svanen tillsammans med EU Ecolabel är det mest kända i Sverige och intresset för Svanenmärkta städprodukter ökar stadigt. SMB’s nya sortiment för professionell städning uppfyller alla de hårda miljö-, hälso och klimatkrav som Svanenmärkning kräver. I vårt nya Svanenmärkta sortiment finns till exempel flera microfiberdukar, ultramicrofiberdukar, microfibermoppar och ännu fler micromoppar.

Vidare har vi utökat vårt redan breda kemsortiment med ytterligare Svensktillverkade Svanenmärkta produkter. Medan de flesta kemikalieproducenter producerar sina produkter i europeiska lågprisländer har vi fokuserat på att lägga vår tillverkning i Sverige och skandinaviska fabriker, dels för att få bättre kontroll på produkten och dels för att minimera fraktavstånden och utsläppen. Dessutom anser vi att den bästa kvaliteten på råvaran finns i Skandinavien. Vi kommer att fortsätta ställa hårda krav på våra egna fabriker när det gäller just tillverkningsprocessen och råvaran. SMB är inte bara ett produktföretag utan i allra högsta grad ett kunskapsföretag som erbjuder rådgivning, utbildning och praktisk support kring produkter och dosering, vilket hjälper kunderna att minska produkternas miljöpåverkan.

Hur påverkar Svanenmärkning våra priser?

Man skulle kunna tro att det blir dyrare nu. Men tvärtom så har vi tack vare lojala kunder och en allt mer breddad kundbas ökat våra produktionsvolymer som resulterat i att vi under 2016 sänkt alla våra priser med snitt 20%. Ett exempel är vår storsäljare Pro Microfiberduk som har måtten 37×28 cm. Produkten kostade tidigare 5:- numera kostar den 4:- vilket är en sänkning med 20%.

Vi hoppas och vet att fler företag kan dra sitt strå till stacken och minimera miljöutsläppen och på så sätt arbeta för en ständigt bättre miljö.
Välkommen att handla miljövänligt från SMB. Vi jobbar för er, PÅ RIKTIGT!

// SMB CREW

Packtejp och Tejp med tryck

Tejp med tryck

Packtejp och Tejp med tryck

Tejp med tryck är en bra och kostnadseffektiv metod för att marknadsföra ditt företags namn, logotyp eller budskap. Tejp är en utmärkt bärare av tryckt information och allt fler använder tejp med tryck för att ange förpackningens innehåll, hanteringsanvisningar, reklambudskap, firmanamn, logotype etc. Den tejp vi trycker på är PVC 35 my i tjocklek och har ett häftämne av naturgummi, detta gör vår tejp till en av de bästa på marknaden. Förutom att du kan använda tejpen till förslutning av kartonger, buntning, maskering och märkning så är den även en reklam- och informationsbärare som kan användas till alla möjliga sorters tillfällen.

SMB tillhandahåller packtejp med tryck av hög kvalitet, dessutom till ett lågt pris och med snabb leverans. Har du behov av hjälp för att välja rätt packtejp med tryck så är du välkommen att kontakta oss – vi skickar gärna ett produktprov innan du gör din slutgiltiga beställning. Har du mer specifika behov, hör bara av dig så ser vi till att hitta den tejp som just du behöver. Skicka in din förfrågan idag så ser vi till att du får rätt tejp med tryck av hög kvalitet – till rätt pris!

  • Packtejp med eget tryck är ett enkelt och billigt sätt att profilera företaget eller att informera om produkternas användning.
  • Första gången du beställer tillkommer en klichékostnad och startkostnad.
  • Maila de uppgifter eller loggan du vill ha på tejpen i ett separat mail till order@stadmaterielbolaget.se eller ring oss på 08-834004 så hjälper vi dig.
  • Ange eventuella önskemål om typsnitt etc.
  • Logotyp bifogas i eps-/pdf-format.

Leveranstid c:a 3-5 veckor efter godkänt korrektur.
Läs mer för tips och användningsområden av tejp med tryck.

Friends Arena väljer SMB

FRIENDS ARENA & SMB

Friends Arena tecknar exklusivt avtal med SMB

Detta är ett mycket viktigt uppdrag för SMB och DUO-M och vi är mycket stolta över detta förtroende. Vi ser fram emot att tillsammans med Friends Arena utveckla uppdraget så att hygiennivån är på max samtidigt som vi sänker arenans kostnader. Något som redan visat sig bli en succé!

Vårt team har jobbat i dagar och nätter för att montera upp tusentals exklusivt designade DUO dispensrar som passar i arenans färger och toner. Vi har lyckats byta bort över 13 olika produkter från olika producenter för att ersätta dem med en enkel, stilren och högkvalitativ produktsortiment som är exklusivt framtagen för Friends Arena. Tack vare vårt nära samarbete med DUO M ett av Sveriges ledande pappersproducenter som också är en av våra systerbolag har vi kunnat ta fram premium produkter speciellt anpassade för hög-trafikerade områden samtidigt som vi fått ner produktkostnaderna! Det här avtalet visar tydligt på SMBs bredd, vi är inte bara starka leverantörer av hygienpapper utan även av all förbrukningsmaterial.  Vi är mycket stolta över detta uppdrag och ser fram emot ett långt och givande samarbete med Friends Arena, Sveriges Nationalarena.

Som tack för detta förtroende väljer SMB att skänka 10 000 kronor till Organisationen Friends. En icke-vinstdrivande organisation med uppdraget att stoppa mobbning och diskriminering. Pengarna kommer att gå till Friends verksamhet med att utbilda och stödja skolor, förskolor och idrottsföreningar i hela landet.

//  ❤️ SMB CREW

 

Välkommen på Wetrok PREMIÄR på SMB Fredag 17 Juni!

Wetrok Premiar

Nu har Wetrok utökat sortimentet inom segmentet mellanstora kombiskurmaskiner med modellerna Duomatic Intense, Endurer och Impulse. Vi har SVERIGEPREMIÄR av dessa maskiner nu på fredag den 17 Juni!

Dessa maskiner förfogar över gemensamma innovativa element såsom den patenterade tekniken med Power-Whirl-sugmunstycken för omedelbar upptorkning, den stora touch-färgdisplayen med endast sex funktionsknappar för intuitiv manövrering eller styrspaken som kan justeras till och med under pågående arbete. Funktioner som Quick-Refill-systemet för påfyllning av färskvatten, ett automatiskt doseringssystem, Power-Shot-funktionen eller borsthanteringen via knapptryckning är delvis standard, delvis kan de väljas till.

När det krävs en hög hygienstandard, rekommenderas användning av Duomatic Impulse med dubbelt tanksystem. De båda tankarna sitter lättillgängligt och låter sig enkelt och snabbt spolas ur och rengöras. Bakteriebildning i vattnet är praktiskt taget uteslutet. Överföring av bakterier till utblåsluften omöjliggörs i praktiken tack vare det integrerade HEPA-filtret (High Efficiency Particulate Arrestance).

Tekniksprång för torrdammsugarna Monovac Comfort och Monovac Touch’n’Clean.
Wetrok har vidareutvecklat den uppskattade Monovac-serien och visar med modellerna Monovac Comfort och Monovac Touch’n’Clean hur framtidens torrdammsugare ser ut. En milstolpe för den tekniska utvecklingen är den ergonomiska start-stopp-automatiken Touch’n’Clean: Vid beröring av handtaget startar torrdammsugarens motor. När lokalvårdaren släpper handtaget stannar motorn automatiskt. Med Touch’n’Clean-funktionen har energiförbrukningen minskat med upp till 30 procent, eftersom dammsugaren bara är igång när den används. Ytterligare en innovation är ”Defined Air Pressure”-tekniken (DAP) som styr luftströmmen och lufttrycket. DAP ökar sugeffektiviteten och sänker ljudnivån. Dammet stoppas i Wetroks torrdammsugare med ett 3’200 cm2 stort förfilter (klass M) som fungerar som en effektiv dammbarriär men som inte hindrar luften från att strömma igenom. Torrdammsugarna kan utan problem utrustas med ett HEPA-filter som förhindrar att damm, pollen och bakterier släpps ut.

VARMT VÄLKOMMEN IMORGON START Kl 11:00
Självklart bjuder vi på tilltugg och dryck 🙂

//SMB CREW

Köp Städmaskin få TV eller Resa på köpet!

MASKINKAMPANJ WEB

Nu slår SMB på STORT och erbjuder alla kunder att ta del av en riktigt generös Städmaskin och Golvvårdskampanj!

SMB’s stora Sommar-REA med hela 50% rabatt på städmaskiner och golvvårdsprodukter! Köp valfri städmaskin från Nilfisk, Wetrok eller Cleanfix för minst 40 000:- och få en RESA eller TV på köpet!!!

Vill du prova någon av maskinerna? Besök vår Städcenter och Butik på 1000m2 där vi har Stockholms STÖRSTA showroom med alla maskiner från Wetrok, Cleanfix samt Nilfisk. Vi är idag Stockholms största Återförsäljare och enda Distributör av Wetrok och Cleanfix och vi har alltid marknadens bästa priser! Är du mer intresserad av golvvårdsprodukter? Köp då Polishprodukter från Wetrok eller Ciroc och få rondeller samt polishmoppar på köpet! Vi har även stora rabatter på flera märken såsom Gipeco, Diversey, Tana, 3M och många fler!

Beställ produkter ur denna fantastiska Sommar-REA och spara flera tusenlappar på din beställning!

PS: Glöm inte gratis glass hela sommaren! 🙂

//SMB CREW!

SMB Maskinfolder Sommar 2016 S2 SMB Maskinfolder Sommar 2016

Se EM 2016 på SMB

Euro 2016

SMB ♥ FOTBOLL! SE ALLA MATCHER SOM SÄNDS KL 15:00 LIVE PÅ SMB!

Vi älskar fotboll! Med bas i Solna med all sin fotbollshistorik där vi funnits sedan vår start 1988 så kan man lugnt säga att vår hjärta slår ett extra slag för fotbollen. Därför vill vi visa våra kära fotbollsintresserade kunder att här på SMB är alla välkomna! 🙂

Med start IDAG visa vi alla matcher som sänds kl 15:00 live på SMB, Vi bjuder på kaffé, the, nybakat och en massa kärlek! Så har du vägarna förbi oss så är du VARMT välkommen att slå dig ner njuta av atmosfären och passa på att vara med i vår tävling där du kan vinna ett års fri förbrukning av Via Tvättmedel. Passa på att klicka dig in på vår kampanjsida där du kan få allt ifrån TV, till resecheckar och en massa till! www.stadmaterielbolaget.se/kampanj

FORZA TEAM SWEDEN
// SMB

Sommarens STORA Golvvårdskampanj är här!

SMB Sommarfolder 2016 2

Köp Golvvårdsprodukter från oss! Få Rondeller och Polishmopp på köpet! Köp Städmaskiner få resa och TV på köpet!

Nu är det dags för året STÖRSTA golvvårdskampanj! Vi har samlat alla de största produkterna i denna utskick! Tjäna över 50% på att köpa Golvvårdsprodukter från Wetrok, Ciroc, Nilfisk, Gipeco och Diversey! Är du intresserad av att köpa helpall? Då kan vi ge dig extra pallrabatt dessutom!

Wetrok har SVERIGEPREMIÄR på SMB den 17 Juni där de visar alla sina NYA maskiner! Samt UNGER kommer att visa Stingray och andra nyheter under denna dag! Skriv in i kalendern 17 juni med start kl 10:00! Varmt välkommen!

Som BONUS så har vi tillsammans med Wetrok och Ciroc gått in och gjort ett SUPERERBJUDANDE. Köp 1 Kartong Grund eller Topp polish från Wetrok eller Ciroc och få 1 Polishmopp eller 17 tum rondell på köpet! Vid köp av städmaskiner till ett värde över 40 000:- får du välja mellan en SMART TV eller Resecheck på köpet! Se nedan på maskinkampanjen!

Vi levererar till hela Sverige! Lagret är påfyllt och vi är redo för dina beställningar!

Trevlig sommar önskar alla vi på SMB!

// SMB CREW

SMB Sommarfolder 2016 2 SMB Sommarfolder 2016 4SMB Sommarfolder 2016 3

 

 

 

 

 

 

Unger Stingray. Putsar fönster på nolltid!

Unger Stingray

Putsa fönster upp till 25 % snabbare och spara upp till 39 % av rengöringsmedlet!

Unger Stingray – Enkel att använda. Med detta kit når du arbetshöjder 0-4 meter. Batteridriven spraypump – krävs ingen manuell sprayning. Spraya och rengör i ett moment!

Effektivitet och säkerhet har högsta relevans för professionella fönsterputsare vid rengöring inomhus. Arbete med konventionella verktyg är mycket tidskrävande, eftersom kontorsmöbler och andra föremål först måste flyttas. Även höga fönster är svåra att rengöra och sker då ofta riskfyllt på en stege. Genom ren revolutionära Stingray erbjuder Unger nu alla tiders effektivaste rengöringssystem för inomhusbruk.

Genom innovationen Stingray presenterar Unger ett system som löser utmaningarna vid invändig fönsterputsning med en perfekt kombination av unika funktioner och utmärkta resultat! Unger Stingray är den idealiska lösningen för invändig fönterputsning. Det nya Stingray systemet ger fantastiska resultat även utan särskilda kunskaper i fönsterputsning. Den intuitiva användningen minimerar utbildningstiden och tack vare den höga flexibiliteten kan många ytor rengöras optimalt!

Unger-Stingray

 

 

Microduk med ditt företagstryck!

Microfiberduk med tryck

Microdukar med eget reklamtryck är en utmärkt idé!

Microfiberdukar med ert reklamtryck är en perfekt reklamgåva samtidigt som de kan användas i den dagliga verksamheten och marknadsföra ert företag på plats hos era kunder! Idag har nästan alla platt-TV eller dator med LCD skärm som måste rengöras. Microfiberduken rengör effektivt utan kemikalier LCD-skärmar, platt-TV, iPod, mobiltelefoner, digitalkameror, glasögon, rostfria ytor, speglar, glas mm. Microfiberduken tar bort fett, damm och micropartiklar utan att repa eller lämna vattenränder. Vår microfiberduk finns som standard i storlek 37 x 28 cm.

Ge dem till kund som en gåva. Tryck din logotyp och kontaktinformation på våra dukar tillverkade av microfiber av hög kvalitet för att ge till dina kunder. Oavsett om du är en städare, butiksägare eller har någon annan verksamhet, kommer dina kunder uppskatta en gåva som de kommer att använda och behålla. Inte bara en penna eller prydnadssak! Genast ser det mer professionellt ut. Smart varumärkesmarknadsföring är att ha din information tryckt på microfiberdukar. Även om du inte ger dem som gåvor, kommer kunderna att märka den professionella enhetlighet i ditt team med hjälp av egen tryckta dukar.

Urskilj er från mängden! När personalen rengör och putsar fönster med vackert anpassade microfiberdukar, sätter det konkurrensen ur spel. Potentiella kunder kommer att märka din uppmärksamhet på detaljer och ert varumärkes stolthet.