Betala med kort i vår webshop!

payment

Från och med idag finns möjligheten att betala både med ditt kort eller få en faktura på alla köp via nätet!

Naturligtvis vill vi att du ska vara trygg med ditt besök hos oss, och på så sätt även trygg med ditt köp hos oss på webben. Vid köp på vår webshop och betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du vara kund hos oss och ange ditt personnummer eller organisationsnummer.

  • Vi tar emot VISA och Mastercard, Maestro och VisaElectron.
  • Du kan även betala mot faktura direkt på hemsidan.

Att betala med kort på vår webshop är enkelt, tryggt och innebär flera fördelar som exempelvis snabbare leverans. Har du frågor? Tveka inte att kontakta oss direkt på order@stadmaterielbolaget.se eller ring oss på 08-834004.

Vi jobbar för dig. På riktigt!

//SMB CREW

Kampanjpriser på städmaskiner från Nilfisk!

Nilfisk Kampanj

Välj maskiner från populära Nilfisk grey line sortimentet. Bland annat; kombiskurmaskiner, sopmaskiner och dammsugare – vi har maskinerna till alla rengöringsuppgifter. Oavsett om det gäller stora lagerbyggnader eller små närbutiker så har Nilfisk identifierat källan för några av de vanligaste rengöringskostnaderna och skapat smarta lösningar som sänker förbrukning och ljudnivåer, samtidigt som maskinerna är enkla att använda. Optimera er tid, budget och arbetsmängd – spara på kostnaderna, inte på kvaliteten.

Årets Sista Kampanj & JULFEST!

smb-julfest

Vi vet att det är mycket på agendan den här tiden på året. Vår förhoppning är därför att vi når dig här.

Vi på SMB vill passa på och önska dig en God Jul. Vi vill även bjuda dig till en av årets höjdpunkter SMB’s julfest den 16 december. Vi vill träffa dig och dina kollegor för att tacka för gångna året. Vi vill tacka för förtroendet vi fått av dig och ditt företag genom att bjuda på en persisk julbuffé och en smakresa genom orienten. Vi lovar dig en fantastisk smakupplevelse. Vi vill även lämna en liten julklapp till dig.

Under året som gått har vi lagt fokus på att utveckla vår produktportfölj. Vi kommer att lansera en del av dessa produktnyheter den 16:e december. Totalt sett rör det sig om minst 20 produktnyheter bara under första kvartalet av 2017. Vi vet vad det innebär att lansera produkter, hur svårt det kan vara men även hur kul det är när vi får kundernas positiva respons.

Det viktigaste för oss är och har alltid varit att imponera på ditt företag. För vi ver att den dagen vi slutar göra det så har vi snart inget företag kvar själva. Därför lovar vi dig att fortsätta jobba för dig. Vi kommer att springa, jaga, utveckla, satsa, producera och ta fram produkter, tjänster och lösningar för att göra din vardag enklare. Vi vill gärna ha din feedback det är den som utmanar oss att bli bättre. Så ring oss, Maila oss, vi kan ta fram produkter tillsammans! Bara du låter oss visa vad vi kan göra för att få ditt företag att blomstra!

Bifogat finner du årets sista och STÖRSTA KAMPANJ med våra storsäljare till marknadens bästa priser. Utöver alla fantastiska produkter har vi även laddat på med lyxig julchoklad som du kan lämna till dina kunder och personal. Klicka dig fram till vår kampanjsida för att läsa mer.

God Jul och gott nytt år önskar alla vi på SMB

Välkommen på JULFEST den 16 Dec!

persiskt-julbord

Vi hälsar alla kära kunder till en oförglömlig julfest på SMB.

Fredagen den 16 december är dagen då det händer. Dagen inleds med en julbords buffé kl 11:00 med många läckerheter och det bjuds på julstämning på hög nivå!

Vi riktar inbjudan till alla SMB’s fantastiska kunder som väljer oss som sin leverantör och detta är vårt sätt att tacka er för ert förtroende. Tillsammans med några noga utvalda leverantörer kommer vi att lansera produktnyheter som kommer att revolutionera städbranschen. Bland annat nya moppar, nya maskiner etc. Det resterande är hemligt tills premiärdagen!

Varmt välkommen!

//SMB CREW

Grattis till alla kunder!

no-raise-2016

Grattis till alla nya och gamla kunder! Vi gör INGA prishöjningar på vårt sortiment under 2017

Detta betyder för dig att du får köpa mer än 70% av vårt sortiment till samma priser även nästa år! I många fall har vi dessutom aviserat för prissäkningar på en del artiklar som många säkert redan märkt.

Brevet från konkurrenterna kommer oftast i slutet av ett kalenderår eller i början av det nya året – Du vet, brevet från din andra leverantör där de vänligen vill avisera om en kommande prisökning på företagets produkter med ca fem procent. Man hänvisar lika vänligt till, och ber om förståelse för, de internationella råvaruprishöjningarna, kraftigt ökade priser på transporter eller allmän osäkerhet om kostnadsläget. Breven brukar vara allmänt hållna och specificerar sällan vad exakt som har blivit så dyrt. Avsändaren sitter oftast på företagets sälj- eller marknadsfunktion och avsikten är oftast att förvarna företagets kunder om en kommande prishöjning. Kanske har man till och med höjt sina priser och vill genom brevet påvisa att man visst har informerat om sin egentligen ganska märkliga och egenmäktiga handling.

Det är kanske inte speciellt intelligent att höja priset mot sina kunder utan förhandling och utan reella argument om man vill ha en bra och långsiktig relation med sin kund. Så jobbar inte vi. Vi har redan tagit förhandlingen mot våra fabriker vi har förhandlat mot våra leverantörer och mer än 70% av våra ena produkter stannar på samma priser.

Hos oss stannar alla priser på samma nivå som de gjorde för 3 år sedan. 2017 blir 4:e året i rad som vi inte höjer priserna på våra produkter. För dig som kund betyder det att du kommer att få mer än 70% av vårt sortiment till marknadens utan tvekan bästa priser. Grattis! Vår idé är ganska enkel ju fler kunder vi får på SMB desto mer kostnadseffektiv blir vår produktion! Så luta dig tillbaka och känn dig nöjd med ditt val, du bidrar till en bättre ekonomi för ditt företag bara genom att välja oss. Vi ser till så att du får de bästa produkterna till de bästa priserna direkt levererat till dig. Men även om du kan luta dig tillbaka så betyder det inte att vi gör det. Vi fortsätter vårt arbete med att effektivisera produktsortimentet – både för att minska belastningen på miljön och för att minska kostnaderna – och det har gett resultat. Tack vare vårt effektiviseringsarbete ser vi inga prishöjningar under 2017.

Har du frågor m hur vi klarar av att år efter år hålla priserna så kontakta oss så förklarar vi ytterligare!

//SMB CREW

Förenklad fakturahantering med PDF-faktura!

e-faktura

Spara Papper, spara träd, rädda planeten!

Som ett steg i arbetet med att reducera miljöpåverkan erbjuder SMB dig möjligheten att ta emot din faktura i PDF-format via e-post.

Med vår PDF-faktura slipper du pappershanteringen. Det blir dessutom enklare att söka igenom inkomna fakturor då du kan arkivera dem elektroniskt. Det resulterar i säkrare och mindre utrymmeskrävande arkivering. Meddela oss till vilken mailadress du vill få fakturorna till så ordnar vi resten! Skicka dina uppgifter till: order@stadmaterielbolaget.se så aktiverar vi detta redan idag!

Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete med en mer effektiv och miljövänlig process.

//SMB CREW

Höstens STORA kampanj är här!

smb-fest-reklam-host-web-1

Alla har rätt till Sveriges bästa priser!

Vi erbjuder alla våra kunder Sveriges bästa städprodukter till marknadens lägsta priser. Hur klarar vi det? Vi tar bort alla dyra mellanhänder, dyra distributörer, dyra direktörer och producerar allt själva!

Något som är känt i branschen är att vi på SMB har sveriges bästa priser. Våra kunder får ständigt ta del av marknadens bästa kampanjer, med bästa priserna samt allra högsta service och kvalité. Vi jobbar ständigt med att hitta nya produkter och maskiner och tar hjälp av er kära kunder i detta ständiga arbete. Vi besöker mässor, tar fram produkter från alla världens hörn, stångas med våra fabriker och leverantörer allt för att kunna ge våra kunder det bästa! Det är vårt mål. Att ni våra kunder ska ha de bästa produkterna och betala så lite som möjligt!

Nedan ser ni årets kanske starkaste kampanjblad. Varsågod. Vi jobbar för er. På riktigt!

//SMB CREW

SMB FEST REKLAM HÖST WEB SMB FEST REKLAM HÖST WEB SMB FEST REKLAM HÖST WEB

SMB ❤ SVANEN

Svanenmärkta städprodukter

Nu är våra Microdukar och Micromoppar miljömärkta med Svanen!

Vi intensifierar vårt miljöarbete och lanserar nu ett miljömärkt microfibersystem inom professionell lokalvård. Tillsammans med Ciroc förstärker vi vår vision genom att förtydliga vår roll som leverantör av professionella städprodukter till rätt pris direkt, nu och i framtiden. Som ett resultat av vårt visionsarbete, kan vi nu erbjuda er ett komplett Svanenmärkt koncept för lokalvård.

Miljömärket Svanen tillsammans med EU Ecolabel är det mest kända i Sverige och intresset för Svanenmärkta städprodukter ökar stadigt. SMB’s nya sortiment för professionell städning uppfyller alla de hårda miljö-, hälso och klimatkrav som Svanenmärkning kräver. I vårt nya Svanenmärkta sortiment finns till exempel flera microfiberdukar, ultramicrofiberdukar, microfibermoppar och ännu fler micromoppar.

Vidare har vi utökat vårt redan breda kemsortiment med ytterligare Svensktillverkade Svanenmärkta produkter. Medan de flesta kemikalieproducenter producerar sina produkter i europeiska lågprisländer har vi fokuserat på att lägga vår tillverkning i Sverige och skandinaviska fabriker, dels för att få bättre kontroll på produkten och dels för att minimera fraktavstånden och utsläppen. Dessutom anser vi att den bästa kvaliteten på råvaran finns i Skandinavien. Vi kommer att fortsätta ställa hårda krav på våra egna fabriker när det gäller just tillverkningsprocessen och råvaran. SMB är inte bara ett produktföretag utan i allra högsta grad ett kunskapsföretag som erbjuder rådgivning, utbildning och praktisk support kring produkter och dosering, vilket hjälper kunderna att minska produkternas miljöpåverkan.

Hur påverkar Svanenmärkning våra priser?

Man skulle kunna tro att det blir dyrare nu. Men tvärtom så har vi tack vare lojala kunder och en allt mer breddad kundbas ökat våra produktionsvolymer som resulterat i att vi under 2016 sänkt alla våra priser med snitt 20%. Ett exempel är vår storsäljare Pro Microfiberduk som har måtten 37×28 cm. Produkten kostade tidigare 5:- numera kostar den 4:- vilket är en sänkning med 20%.

Vi hoppas och vet att fler företag kan dra sitt strå till stacken och minimera miljöutsläppen och på så sätt arbeta för en ständigt bättre miljö.
Välkommen att handla miljövänligt från SMB. Vi jobbar för er, PÅ RIKTIGT!

// SMB CREW

Packtejp och Tejp med tryck

Tejp med tryck

Packtejp och Tejp med tryck

Tejp med tryck är en bra och kostnadseffektiv metod för att marknadsföra ditt företags namn, logotyp eller budskap. Tejp är en utmärkt bärare av tryckt information och allt fler använder tejp med tryck för att ange förpackningens innehåll, hanteringsanvisningar, reklambudskap, firmanamn, logotype etc. Den tejp vi trycker på är PVC 35 my i tjocklek och har ett häftämne av naturgummi, detta gör vår tejp till en av de bästa på marknaden. Förutom att du kan använda tejpen till förslutning av kartonger, buntning, maskering och märkning så är den även en reklam- och informationsbärare som kan användas till alla möjliga sorters tillfällen.

SMB tillhandahåller packtejp med tryck av hög kvalitet, dessutom till ett lågt pris och med snabb leverans. Har du behov av hjälp för att välja rätt packtejp med tryck så är du välkommen att kontakta oss – vi skickar gärna ett produktprov innan du gör din slutgiltiga beställning. Har du mer specifika behov, hör bara av dig så ser vi till att hitta den tejp som just du behöver. Skicka in din förfrågan idag så ser vi till att du får rätt tejp med tryck av hög kvalitet – till rätt pris!

  • Packtejp med eget tryck är ett enkelt och billigt sätt att profilera företaget eller att informera om produkternas användning.
  • Första gången du beställer tillkommer en klichékostnad och startkostnad.
  • Maila de uppgifter eller loggan du vill ha på tejpen i ett separat mail till order@stadmaterielbolaget.se eller ring oss på 08-834004 så hjälper vi dig.
  • Ange eventuella önskemål om typsnitt etc.
  • Logotyp bifogas i eps-/pdf-format.

Leveranstid c:a 3-5 veckor efter godkänt korrektur.
Läs mer för tips och användningsområden av tejp med tryck.

Friends Arena väljer SMB

FRIENDS ARENA & SMB

Friends Arena tecknar exklusivt avtal med SMB

Detta är ett mycket viktigt uppdrag för SMB och DUO-M och vi är mycket stolta över detta förtroende. Vi ser fram emot att tillsammans med Friends Arena utveckla uppdraget så att hygiennivån är på max samtidigt som vi sänker arenans kostnader. Något som redan visat sig bli en succé!

Vårt team har jobbat i dagar och nätter för att montera upp tusentals exklusivt designade DUO dispensrar som passar i arenans färger och toner. Vi har lyckats byta bort över 13 olika produkter från olika producenter för att ersätta dem med en enkel, stilren och högkvalitativ produktsortiment som är exklusivt framtagen för Friends Arena. Tack vare vårt nära samarbete med DUO M ett av Sveriges ledande pappersproducenter som också är en av våra systerbolag har vi kunnat ta fram premium produkter speciellt anpassade för hög-trafikerade områden samtidigt som vi fått ner produktkostnaderna! Det här avtalet visar tydligt på SMBs bredd, vi är inte bara starka leverantörer av hygienpapper utan även av all förbrukningsmaterial.  Vi är mycket stolta över detta uppdrag och ser fram emot ett långt och givande samarbete med Friends Arena, Sveriges Nationalarena.

Som tack för detta förtroende väljer SMB att skänka 10 000 kronor till Organisationen Friends. En icke-vinstdrivande organisation med uppdraget att stoppa mobbning och diskriminering. Pengarna kommer att gå till Friends verksamhet med att utbilda och stödja skolor, förskolor och idrottsföreningar i hela landet.

//  ❤️ SMB CREW