Grattis Alla Kunder! Vi höjer inga priser 2018!

Vi gör INGA prishöjningar på vårt egna B R E D A sortiment under 2018.

Det innebär att alla våra fantastiska kunder behåller sina priser från 2017 och du får köpa mer än 70% av vårt sortiment såsom Duopapper, Duotvål, Ciroc städprodukter, städvagnar och städredskap m.m. till samma priser även nästa år! I många fall har vi dessutom aviserat för prissänkningar på en hel del artiklar som många av er säkert redan märkt.

Vi har redan tvingats skicka ut avisering om höjningar från SCA, Diversey och Nilfisk. Brevet där man hänvisar till, och ber om förståelse för, gäller de internationella råvaruprishöjningarna, kraftigt ökade priser på transporter eller allmän osäkerhet om kostnadsläget. Det är kanske inte speciellt smart att höja priset mot sina kunder utan förhandling och utan reella argument om man vill ha en bra och långsiktig relation med sin kund. Tyvärr så rår vi inte över deras prisstrategi.

Men en sak är säker, Så jobbar inte vi! Vi har redan tagit förhandlingen mot våra fabriker. Vi har förhandlat mot våra leverantörer och 100% av våra egna produkter stannar på samma priser, eller lägre.

2018 blir 5:e året i rad som vi inte höjer priserna på våra produkter. För dig som kund betyder det att du kommer att få mer än 70% av vårt sortiment till marknadens utan tvekan bästa priser. Grattis! Vår idé är ganska enkel. Ju fler kunder vi får på SMB desto mer kostnadseffektiv blir vår produktion! Så luta dig tillbaka och känn dig nöjd med ditt val, du bidrar till en bättre ekonomi för ditt företag bara genom att välja oss. Vi ser till så att du får de bästa produkterna till de bästa priserna, direkt levererat till dig. Men även om du kan luta dig tillbaka så betyder det inte att vi gör det. Vi fortsätter vårt arbete med att effektivisera produktsortimentet – både för att minska belastningen på miljön och för att minska kostnaderna – och det har gett resultat. Tack vare vårt effektiviseringsarbete ser vi inga prishöjningar under 2018.

Har du frågor om hur vi klarar av att år efter år hålla priserna, kontakta oss så förklarar vi ytterligare!